INGYEN KIJELZŐVÉDŐ! 2 vásárlása esetén a 3. AJÁNDÉK! KUPONKÓD: buy2get3

Mi az a nanotechnológia?

KEDVENC ESZKÖZEINK KIJELZŐINEK FELÜLETE NEM IS OLYAN SIMA ÉS EGYENLETES, MINT AHOGY GONDOLNÁNK. A WOWFIXIT-BEN LÉVŐ TITÁN-DIOXID NANORÉSZECSKÉI KITÖLTIK A KIJELZŐ ÜREGEIT, AMI EZÁLTAL IDEÁLISAN SIMÁVÁ VÁLIK ÉS A RÉSZECSKÉK KÖZÖTT LÉVŐ KÉMIAI KÖTÉS ÁLTAL ALKOTOTT KRISTÁLYRÁCSSZERKEZET HATÁSÁRA ELLENÁLLÓBBÁ IS VÁLIK.

Az átlátszó WOWFIXIT a felület egyenletességeit és szabálytalanságait optimálisan simává és egyenletessé teszi

Elektromikroszkóp alatt nézve telefonunk kijelzője egy hegyi tájhoz hasonlít, mivel még a korszerű csiszolási technológiák segítségével sem lehet tökéletesen sima felületet alkotni

A WOWFIXIT HASZNÁLATAKOR AZ ADOTT FELÜLETEN A TITÁN-DIOXID NANORÉSZECSKÉI EGY KRISTÁLYSZERKEZETET ALKOTNAK, AMI A KÜLÖNLEGES KÉMIAI KÖTÉSE MIATT 60%-KAL NÖVELI A KÉSZÜLÉK FIZIKAI ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉT, ÍGY MEGVÉDVE AZT A KARCOLÁSOKTÓL ÉS REPEDÉSEKTŐL.

Milyen előnyei vannak?

Véd a karcolások ellen

Antibakteriális

Víztisztító tulajdonságai vannak

Mérsékeli a káros sugárzásokat

A WOWFIXIT HASZNÁLATA UTÁN A TELEFONUNK KIJELZŐJE TELJES MÉRTÉKBEN ANTIBAKTERIÁLIS FELÜLETET ALKOT, VÉDI AZT A KARCOK ÉS ÜTÉSEK ELLEN ÉS AKÁR 60%-KAL ERŐSEBBÉ TEHETI A KIJELZŐ ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉT. A TELEFON ÁLTAL KIBOCSÁTOTT KÁROS SUGARAK MÉRTÉKÉT IS CSÖKKENTI ÉS TELJES MÉRTÉKBEN VÍZLEPERGETŐ, AZ ÁLTALA ALKOTOTT TÖKÉLETESEN SIMA FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN.

HOGY VÉDI A KIJELZŐDET A WOWFIXIT FOLYÉKONY KIJELZŐVÉDŐ?

A WOWFIXIT által alkotott titániumkristályos szerkezet, mely eggyé válik a telefonod kijelzőjével 9H-s keménységre erősíti fel azt, így akár 60%-kal ellenállóbb lesz. Ilyenkor a nanorészecskék egy kristályrácshoz hasonló szerkezetté rendeződnek, mely szerkezetben a molekulák közötti kémiai kötés igen erős és amikor a szerkezetet erőhatás éri, úgy az egész felületen eloszlik az és nehezebben fog eltörni vagy megkarcolódni a felület.

TÜV tanúsítvány igazolja.

Véd az elektromágneses
sugárzás ellen

Hallottál már a Faraday-kalitkáról? Nos, ez az elektromágneses hatás kiküszöbölésére szolgáló, fémhálóval körülvett térrész, amelybe külső elektromos erőtér nem tud behatolni, pont a fémháló védőhatása miatt. Mivel a Faraday-kalitka belsejébe nem tud behatolni a gyorsan változó elektromos vagy mágneses tér, ezért minden tárgy vagy élőlény, ami a kalitka belsejében van, ezek hatásától teljesen védve van. Képzeld el a repülőgépet, amelynek teste fémből van, így tökéletesen megvédi az utasokat egy esetleges villámcsapás esetén.

Így a WOWFIXIT-folyékony kijelzővédőben található titán-dioxidot tartalmazó nanorészecskék is egyfajta hálót képeznek nanoszinten. Ezen a hálón csak nagyon nehezen tudnak áthatolni az elektromos és mágneses energiák. Ily módon tehát a WOWFIXIT folyékony kijelzővédő csökkenti az eletromágneses sugárzást, amelynek mértéke mérések alapján 92,7%.

WOWFIXIT tanúsítvány igazolja

Javítja a kijelző érzékenységét

A hagyományos kijelzővédő fóliákkal ellentétben szinte láthatatlan vékonyságú védőréteget képző WOWFIXIT folyékony kijelzővédő pozitív irányban befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét, sőt bizonyítottan javítja azt. A WOWFIXIT egyenletes, sima bevonatot képez a kijelzőn, amivel még jobban segíti az ujj és a kijelző közötti kapcsolatot, úgy hogy kitölti a kijelző egyenetlenségeit Ez természetesen a kijelző 3D technológiáját nem befolyásolja.

Így a WOWFIXIT-folyékony kijelzővédőben található titán-dioxidot tartalmazó nanorészecskék is egyfajta hálót képeznek nanoszinten. Ezen a hálón csak nagyon nehezen tudnak áthatolni az elektromos és mágneses energiák. Ily módon tehát a WOWFIXIT folyékony kijelzővédő csökkenti az elektromágneses sugárzást, amelynek mértéke mérések alapján 92,7%.

WOWFIXIT TÜV tanusítvány igazolja

Víztaszító, nem hagy ujjlenyomatot, antibakteriális

kijelzővédő többek között antibakteriális és víztaszító tulajdonságokkal is felruházza a telefonodat.

Ez azt jelenti, hogy a WOWFIXIT-nek köszönhetően a telefonod kijelzőjéről leperegnek majd a rákerülő vízcseppek és nem pedig elmosódnak rajta, csökkentve az érzékelését, képminőségét és használhatóságát.

Ráadásul a WOWFIXIT fejlhejezését nem lehet elrontani és sosem fog buborék vagy egyéb szennyeződés a kijelződ és azt azt védeni hivatott felület közé ragadni. Továbbá a felületre pedig nem fognak baktériumok tapadni, mivel 99,9%-ban antibakteriális lesz.

TÜV tanusítvány igazolja

Intenzívebb színek,
Jobb minőségű fotók és videófelvételek

A WOWFIXIT védőréteg bizonyos értelemben úgy működik, mint egy optikai szűrő. Úgy töri meg a fényt, hogy a színek még élénkebbek és intenzívebbek lesznek, ezáltal pedig a képek még élesebbeknek fognak látszani.

A WOWFIXIT védőréteg bizonyos értelemben úgy működik, mint egy optikai szűrő. Úgy töri meg a fényt, hogy a színek még élénkebbek és intenzívebbek lesznek, ezáltal pedig a képek még élesebbeknek fognak látszani.

WOWFIXIT tanusítvány igazolja

Menü
Cart
  • No products in the cart.